Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΜΙΚΡΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Η Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Ερέτριας  σε μία προσπάθεια προσφοράς και στήριξης οικογενειών με μεγαλύτερες ανάγκες , πραγματοποίησε την Μ.Τρίτη εν όψει του Πάσχα τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία και παρέδωσε στην Ερέτρια στο σύλλογο "Ενεργών πολιτών Μέδουσα " προς διανομή σε οικογένειες και στην Αμάρυνθο στον  "Σύλλογο Αγάπης και Αλληλεγγύης Αμαρύνθου" προς διαχείρισή τους στα καθημερινά γεύματα που προσφέρουν στους συμπολίτες μας.   






Τα μέλη της Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Ερέτριας ευχαριστούμε θερμά τους παραπάνω συλλόγους τόσο για τη συμμετοχή των μελών τους όσο και για την στήριξη στην ολοκλήρωση αυτής της πράξης! Ευχαριστούμε θερμά και  τα Σούπερ Μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ και τον υπευθυνο Marketing κύριο Δημ. Κοντό για την συμμετοχή και προσφορά τους αλλά και κάθε συμπολίτη μας που συμμετείχε ατομικά και πρόσφερε τη βοήθεια του σε μία συλλογική πράξη Αλληλεγγύης! 

Η ευχές μας από καρδιάς είναι πάνω από όλα Υγεία και δύναμη σε όλους μας, του Χρόνου να μην υπάρχει κανένα σπίτι και κανένας πολίτης που να στερείται αγαθά επιβίωσης αλλά και κάθε ανθρώπινο κοινωνικό αγαθό! Και σε αυτόν τον αγώνα τον πιο ουσιαστικό και αποτελεσματικό θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί σε μία καθημερινή μάχη να ανατρέψουμε ριζικά τις αιτίες που προκάλεσαν τη σημερινή οικονομική κατάσταση και να μην μείνουμε μόνο σε πράξεις αλληλεγγύης!   

                        Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλο το κόσμο!!!!!!

                Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Ερέτριας
      ​​

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου