Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ !

ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ !


 Η  Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Ερέτριας στηρίζει από τον περασμένο χειμώνα τον  δίκαιο αγώνα  κάθε πολίτη που θίγεται από τις ληστρικές  τακτικές των μεγαλοεργολάβων που διαχειρίζονται τα διόδια στην Ελλάδα.

Η κατάσταση εξαθλίωσης των πολιτών δεν επιτρέπει και τοποθέτηση νέων διοδίων, προς όφελος μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, την στιγμή που οι δρόμοι της Ελλάδας έχουν χρηματοδοτηθεί από τους πολίτες μέσω της ανελέητης φορολόγησης τους και με την πληρωμή των διοδίων.Ως εκ τούτου ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί το οδικό δίκτυο με ασφάλεια και δωρεάν.   

Θεωρούμε ότι οι πολίτες της Ερέτριας θίγονται και αυτοί άμεσα τόσο  από τις υπέρογκες και παράλογες αυξήσεις των διοδίων όσο  και από  την δημιουργία νέων σταθμών του εθνικού δικτύου, όπως αυτά του σχηματαρίου που αγγίζουν και τους πολίτες που κινούνται με προορισμό την Εύβοια.

Θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε και να ενώνουμε τη δύναμη και τη φωνή μας με κάθε πολίτη που διεκδικεί δωρεάν μετακίνηση με σκοπό την αποτροπή τοποθέτησης νέων διοδίων και την ακόμη μεγαλύτερη και άδικη οικονομική επιβάρυνσή του.


           ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ







  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου