Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ

Καθαρισμός “Νησί των Ονείρων” 14-15/06 

Posted on   by   Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Δήμου Ερετρίας "Η ΜΕΔΟΥΣΑ"

Ευχαριστήριο
Αν και η πρόσκληση για τον Καθαρισμό του Νησιού των Ονείρων στις 14 & 15 Ιουνίου έγινε εσπευσμένα λόγω της μικρής σε έκταση φωτιάς που ξέσπασε την Τρίτη 10/06 (η οποία τόνισε τη γνωστή σε όλους και  επιτακτική ανάγκη για την επιμέλεια του χώρου), η ανταπόκριση του κόσμου και η διάθεση για προσφορά ήταν εντυπωσιακή!
Από νωρίς το πρωί και για αρκετές ώρες, εθελοντές και πολίτες του Δήμου Ερέτριας,  με ότι μέσω διέθετε ο καθένας και κυρίως όρεξη και καλή διάθεση, συνέβαλαν στον καθαρισμό και την περιποίηση του Νησιού, εκφράζοντας για μια ακόμα φορά την αγάπη των κατοίκων για τον χώρο.
Σαν σύλλογος θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για το σπουδαίο έργο που προσέφεραν όλοι, το όμορφο κλίμα που δημιουργήθηκε και την άψογη συνεργασία.
Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε :
Ε.Δ.Δ.Α.Κ.Ο.Δ
Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Ερέτριας
Κυνηγητικός Σύλλογος Ερέτριας “Η Άρτεμις”
ΝΑ.Ο.Ε
Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ερέτριας ¨Ο Αχινός”
Σύλλογος Νέων Γυμνού
Φιλοζωικό Σωματείο Ερέτριας “Ο Άργος”
FetesClub4x4,
τους κ.κ Φουρμούζη Γιώργο,
Μητακίδη Νίκο
Γλυκό Χρήστο
για τη διάθεση των μηχανημάτων τους
και φυσικά όλους όσους βοήθησαν
σε αυτή την όμορφη πρωτοβουλία μας.
Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε τόσο τοπικά , όσο και κοινωνικά , κάθε ανιδιοτελής και μαζική προσπάθεια αναβάθμισης της ποιότητας ζωής και της πόλης γενικότερα, πρέπει να χαίρει υποστήριξης και να μη βάλλεται από αμφιβολίες και κακή διάθεση. Ο Δήμος μας, πόσω μάλλον το Πεζονήσι, το στολίδι της περιοχής,  χρειάζεται τη συνδρομή όλων  και κυρίως την καλή μας συνεργασία.
Καθαρισμός "Νησί των Ονείρων" 14-15/06
Καθαρισμός “Νησί των Ονείρων” 14-15/06

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου