Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ANOIXTO ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

               ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

Kaθημερινά ο Λαός της χώρας μας νιώθει τις επιπτώσεις των εκατοντάδων οικονομικών μέτρων, που αποφασίζει η κυβέρνηση σε βάρος των οικονομικά ασθενέστερων.

Σε τραγική κατάσταση έχουν περιέλθει οι πολίτες μετά τις αποφάσεις των κυβερνώντων για αύξηση της συμμετοχής στην αγορά φαρμάκων, στην αύξηση της συμμετοχής για την πραγματοποίηση παρακλινικών εξετάσεων κ.λ.π.


Επίσης η επιβάρυνση των πέντε ευρώ για την «προσέγγιση» στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων , επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο τους ασφαλισμένους και μη.

Πρόσφατα αποφασίστηκε η επιβολή πέντε ευρώ για όσους θα «προσεγγίσουν» τις μονάδες παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας!!!    


Η διάλυση της δημόσιας υγείας προχωρά με αυξανόμενους ρυθμούς, φέρνοντας σε απόγνωση χιλιάδες ασφαλισμένους και ιδιαίτερα ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας.

Η «Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Ερέτριας» στη προσπάθειά της να συμπαρασταθεί και να βοηθήσει τους συμπολίτες μας με κάθε τρόπο αποφάσισε να προτείνει την πραγματοποίηση της «συμβολικής κατάληψης», των εκδοτηρίων εισιτηρίων, των εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου Χαλκίδας.   

Σας καλούμε να συναντηθούμε την επόμενη Τετάρτη 19-03-2014 στις 6.00μμ, στο καφέ «Θέαλος» στην είσοδο της Ερέτριας και εφ’ όσον συμφωνείτε , να συνδιοργανώσουμε τη συγκεκριμένη διαμαρτυρία, σε χρόνο που θα αποφασιστεί από κοινού.



              



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου