Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΨΗΦΙΣΜΑ - ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

Την Δευτέρα 13-1-2014 η Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Ερέτριας, πραγματοποίησε πολιτική παρέμβαση στο Δήμο Ερέτριας, διεκδικώντας την έμμεση καταβολή οφειλόμενων ποσών σε μικροεπαγγελματίες συμπολίτες μας.

Η παρουσία στο Δημαρχείο προκάλεσε τα εξαρτημένα πολιτικά αντανακλαστικά από τον «πρότερο εργασιακό βίο» του ανώτατου Δημοτικού άρχοντα, καθώς «δεν παρέστημεν συντεταγμένοι και στοιχισμένοι εις τριάδας λόχου και δεν αιτηθήκαμεν ακρόαση ως παραπονούμενοι εις την πρωινήν  αναφορά διασαλεύοντες την καθεστηκυία τάξην και ασφάλειαν».
Αυτονόητο πολιτικό καθήκον της κάθε δημοτικής αρχής είναι να ακούει και επιλύει τα δίκαια αιτήματα των πολιτών.
Δεδομένο πολιτικό καθήκον της, είναι να διεκδικεί τους θεσμοθετημένους οικονομικούς πόρους από την κεντρική εξουσία και να μην υποκύπτει αποδεχόμενη περικοπή τους κατά 60% λειτουργώντας ως μνημονιακός υπηρέτης.
Ύψιστο πολιτικό καθήκον του δημάρχου είναι να τίθεται επικεφαλής του αγώνα των συμπολιτών του και όχι να συναγελάζεται με καλοκάγαθης προαίρεσης αρωγούς εξυγιαντές Γερμανούς συναδέλφους του και τον «Χούφτελ» που σκοπός του είναι, ως μαστροποί τη πρώθηση γεωπολιτικών και οικονομικών συμφερόντων της χώρας τους μέσω αφελών δημάρχων.
Εμείς αλληλέγγυοι πολίτες της Ερέτριας, δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι είμαστε πάντα παρόντες σε κάθε πρόβλημα της κοινωνίας και μεμονωμένου συμπολίτη μας.
«Θα μα βρίσκουν πάντα μπροστά τους»
Καλούμε κάθε συμπολίτη μας να συμπαραταχθεί στο συνολικό αγώνα της κοινωνίας αλληλεγγύης με τον αδελφό του, γνωρίζοντας ότι:

«Τα κακά πέρασαν, έρχονται τα χειρότερα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου